Termeni si conditii

Date firma
SC LARY FOR CHILDREN SRL
CUI 34886417
Nr. Reg comertului J30/552/2015
Sediu Str. Bradului, Nr.86
Satu Mare, Jud. Satu Mare
Magazine LITTLE ANGEL
Str. Martirilor Deportati, nr.26
Satu Mare, Jud. Satu Mare

1.Termeni si conditii                                                                                                                                                                                                   

Lary For children SRL , cu sediul in Satu Mare, Str. Bradului, nr.86, avand numar de inregistrare la Registrul Comertului  J30/552/2015, CUI 34886417 este un magazin specializat in vanzarea de haine si articole pentru copii, avand un magazin fizic situat in Satu Mare, str. Martirilor Deportati, nr.26. Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului little-angel.ro vor fi validate in limita stocului disponibil, little-angel.ro, rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.                   

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostiinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie „Termenii si Conditiile” prevazute in acesta.

2. Definitii

Vanzator: SC Lary for Children SRL (Little Angel), cu sediul in Satu Mare, str Bradului, Nr.86, avand numar de inregistrare la Registrul Comertului J30/552/2015, CUI 34886417.                                              

Cumparator: Persoana fizica sau juridica care va efectua o comanda prin intermediul site-ului little-angel.ro.   

Bun: orice produs care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator la Cumparator.       

Comanda: acordul dintre Vanzator si Client prin care Deluxe Cards se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.                                        

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.  

3.Comanda

a. Pentru comezile de Haine si Articole de Botez care doriti sa le comandati si aveti optiunea de personalizare va rugam sa plasati comanda cu minim 14 zile inainte de data evenimentului/botezului – pentru clientii care sunt doresc sa le fie livrat coletul in Romania.  Pentru comezile care urmeza sa fie livrate dincolo de granitele Romaniei, va rugam sa plasati comanda cu minim 20 zile inainte de data evenimentului. In cazul in care selectati optiunea de personalizare, echipa Little Angel va v-a contacta telefonic pentru a stabili detaliile referitoare la comanda si informatiile ce urmeaza sa va fie personalizate.

b. Pentru comenzile de Haine si Articole de botez care nu se supun procesului de personalizare, livrarea comenzilor poate dura intre 2-5 zile in Romania si pana la 14 zile in alte tari. 

c.Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului little-angel.ro vor fi validate in limita stocului disponibil, little-angel.ro, cat si a furnizorului, iar pentru Hainele si Articolele de botez rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare. 

d.Pentru orice nelamuriri pe care le aveti referitor la viitoarele comenzi ce doriti sa le efectuați pe site-ul little-angel.ro vă rugam sa contactați echipa Little Angel care va face posibila rezolvarea acestora. 

e. Prin lansarea unei comenzi pe site-ul little-angel.ro Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care acesta va fi contactat pentru confirmarea comenzii (e-mail sau telefonic). 

f. Pentru comenzile de peste 400 Ron transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.                                                       

g. Avem rugamintea ca in momentul in care completati informatiile pentru comanda sa verificati ca acestea sa fie corecte. 

4.Retururi 

Potivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris Societatii ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre comenzi@little-angel.ro sau te rugam sa ne anunti în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin apelând numarul de telefon- 0743836824. Prin urmare, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Fiecare colet expediat contine un ,,Formular de Retur,, pe care vă rugăm să il completați cu toate informațiile mentionate, pentru ca echipa Little Angel să poată rambursa contravaloarea comenzii dumneavoastră. Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de utilizare, lipsa etichete, lipsa accesorii, Societatea isi rezerva dreptul de a decide daca accepta returul sau nu. În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 10 de zile de la preluarea returului. 

In cazul comenzilor care se supun procesului de personalizare NU se accepta returnarea produselor.

5.Modalitati de plata 

a) Plata ramburs – se face direct firmei de curierat care va livra coletul catre dumneavoastra.

b) Plata prin transfer bancar – in contul RO28BTRLRONCRT0311690902 (Banca Transilvania), Cod Swift/BIC – BANCA TRANSILVANIA – BTRLRO22 

c) Plata online cu cardul – efectuat prin platforma securizata oferita de BT.

6.Confidentialitate 

Conform Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Little Angel are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele Personale pe care urmeaza sa ni le furnizati despre dumneavoastra, sau al altor persoane din familia dumneavoastra vor fi folosite doar in scopuri de Reclama, Marketing si Publicitate.

7.Expediere 

Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de catre client. Riscul de pierdere sau distrugere este transferat cumparatorului in clipa in care acesta insarcineaza un anumit transportator sa intre in posesia bunurilor.                    

Transportul produselor il efectuam prin firma de curierat rapid Fan Curier, firma cu care avem contract de colaborare. In cazul in care doriti ca transportul sa il facem printr-o alta companie aleasa de dumneavoastra va rugam sa ne mentionati in momentul plasarii comenzii.        

Societatea Lary For Children SRL (Little Angel) nu isi asuma intarzierile, eventualele deteriorari ale coletelor si nici pierderea acestora. 

Livrarea in alte tari, exceptand Romania, se va face cu o firma de curierat international precum TNT, DHL, iar pentru ca aceste firme de curierat nu au varianta platii RAMBURS, plata pentru comanda plasata se va face prin: Plata ONLINE sau Transfer BANCAR in contul SC Lary For Children SRL in momentul in care aceasta se efectuază.