Politica de retur

Potivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris Societatii ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre comenzi@little-angel.ro sau te rugam sa ne anunti în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin apelând numarul de telefon- 0743836824. 

Prin urmare, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Fiecare colet expediat contine un ,,Formular de Retur,, pe care vă rugăm să il completați cu toate informațiile mentionate, pentru ca echipa Little Angel să poată rambursa contravaloarea comenzii dumneavoastră. 

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de utilizare, lipsa etichete, lipsa accesorii, Societatea isi rezerva dreptul de a decide daca accepta returul sau nu. În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 10 de zile de la preluarea returului.

In cazul comenzilor care se supun procesului de personalizare NU se accepta returnarea produselor.